Skip to main content
test
Hallintosihteeri - Urjalan kunta

Sivistyspalvelukeskuksen hallintosihteeri

Olet ratkaisukeskeinen hallinnon ja viestinnän osaaja ja tärkeä osa sivistyspalvelukeskusta. Monipuoliseen toimenkuvaasi sisältyy asiakirjahallintoa, laskujen tiliöintiä, luottamustoimielimen hallinnollisia ja sivistysjohtajaa avustavia tehtäviä sekä monikanavaista viestintää. Pääasialliset työtehtäväsi koskevat oppilaskuljetuksia sekä hallinnollisia oppilasasioita. Hallintosihteeri on mukana myös hyvinvointilautakunnan työskentelyssä, ja edellytyksenä onkin, että pystyt toimimaan hyvinvointilautakunnan sihteerinä ilta-aikaan (noin kerran kuukaudessa). Yhteistyökyky, positiivinen asenne, joustava ja oma-aloitteinen työote sekä organisointikyky antavat parhaat eväät hoitaa tätä vastuullista tehtävää.

Hallintosihteerin tehtävä edellyttää soveltuvaa, vähintään opistotasoista, tutkintoa. Valinnassa eduksi katsotaan julkishallinnon tuntemus, aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä, erinomaiset IT-taidot, asiakirjahallinto- ja arkisto-osaaminen sekä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Toivomme aiempaa kokemusta ohjelmista kuten Tweb, Primus ja Wilma. Toimenkuvan sisältämien kirjallisten töiden sekä asiakaspalvelun vuoksi edellytämme valittavalta hyvää suomen kielen taitoa. Urjalassa tarjoamme sinulle kehittyvän toimenkuvan, mukavat työkaverit, oman esihenkilösi tuen, koulutusmyönteisyyden sekä kattavat henkilöstöedut.

Haethan meille pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävän työaika on 36,25 tuntia / vko. Tehtäväkohtainen palkka 2808,08 / kk.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Muut työsopimusehdot KVTES mukaisia. Osittainen etätyö on mahdollista joustavasti sopien.

Lisätietoja

http://www.urjala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Taina Tilvis
vs. sivistysjohtaja
040 335 4255
taina.tilvis@edu.urjala.fi
nykyinen hallintosihteeri Saija Haikonen
040 335 4251

Lisätietoja

Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus

Kulttuuria kukkiva Urjala! Urjala on reilun 4500 asukkaan pieni kunta hyvien yhteyksien päässä Etelä-Pirkanmaalla. Puhallamme yhteen hiileen ja johdamme osallistavasti ja kannustavasti. Annamme mahdollisuuden vaikuttaa ja luomme kulttuurin joka kannustaa tavoitelähtöiseen ideointiin ja kokeiluihin. Rohkea Urjala näkyy ja kuuluu.


Osoite: Tampereentie 6, 31760 Urjala
Urjalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat