Hallintosihteerin virka - Kuusamon kaupunki

Hallintosihteerin virka - Kuusamon kaupunki

Haemme

Hallintosihteeriä vakituiseen virkasuhteeseen

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme hallinnon ja julkisoikeuden osaamista. Haemme virkaan henkilöä, jolla on hyvä perehtyneisyys ja kokemus hallinnon tehtävistä sekä kunta-alan tuntemus.

Hallintosihteerin tehtäviin kuuluvat mm. kaupunginhallituksen asioiden valmisteluun (ja toimeenpanoon) liittyvät tehtävät. Hallintosihteeri toimii myös keskushallinnon esimiesten apuna hallintoon liittyvissä tehtävissä. Työ voi käsittää yhteenvetojen laatimista, raportointia sekä informaation keräämistä.

Tehtävässä vaaditaan hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä riittävää IT-osaamista. Viran hoidossa korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä joustavuus.

Kuusamon kunnalla on käytössä mm. seuraavia ohjelmistoja: Populus, WebTallennus, ProEconomica, Kuntatoimisto ja Pegasos.

Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti 23.6.2019 klo 21:00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 239846. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset skannattuna.

Mahdolliset paperihakemukset, joihin on liitettävä todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo, toimitetaan osoitteella Kuusamon kaupunki, hallinto- ja talousjohtaja Kirsi Kangas, PL 9, 93601 KUUSAMO.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa:
Hallinto- ja talousjohtaja Kirsi Kangas p. 040 860 8038

Kuusamo 10.6.2019

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Lisätietoja antaa:
Hallinto- ja talousjohtaja Kirsi Kangas p. 040 860 8038

Kuusamon kaupunki, Keskushallinto
Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.
Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.
Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen

Tutustu työnantajaan