Hallintosihteerin virka - Ranuan kunta

Ranuan kunnassa on haettavana

HALLINTOSIHTEERIN VIRKA

Jatkamme hakuaikaa 4.5.2021 saakka. Aiemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai kaupan ja hallinnon alan toisen asteen ammatillinen perustutkinto tai vastaava koulutus. Lisäksi edellytetään riittävää kokemusta vaativissa toimistotehtävissä. Arkistoalan tutkinnon suorittaminen katsotaan eduksi.

Hallintosihteeri työskentelee hallinto-osaston tehtävissä. Hallintosihteerin tehtäviin kuuluvat kunnanhallituksen ja valtuuston sihteeri- ja täytäntöönpanotehtävät, kunnan arkistotoimesta vastaavan sekä taloushallintoon liittyvät tehtävät.

Virka täytetään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Sähköiset hakemukset kuntarekry.fi sivuston kautta 4.5.2021 klo 15:00 mennessä. Työavain 352586.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Koukkula puh. 040 679 1411.

Ranualla 20.4.2021

Hallintojohtaja

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Koukkula puh. 040 679 1411

Ranuan kunta, Hallintotoimi
Osoite: Keskustie 34, 97700 Ranua

Ranua on vireä 3800 asukkaan kunta keskellä kauneinta Etelä-Lappia. Kasvuhakuisessa kunnassa arvostetaan osaamista sekä ahkeruutta. Yhteistyöverkostot ja sijainti innostavat yrityksiä ja yhteisöjä menestymään. Luonto ja ilmapiiri tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Hyvinvointi, elinvoimaisuus sekä verkostoitunut yritystoiminta ovat keskeinen osa Ranuan kunnan päämääriä. Kunnassa sijaitsee arktinen eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä. Olemme mukana Unicefin lapsiystävällinen kunta kehittämistyössä.

Sinulle suositellut työpaikat