Hallintoylilääkäri - Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä

Hallintoylilääkäri toimii Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymän terveyspalveluiden johtajana ja vastaa lääketieteellisestä toiminnasta. Tehtävä on hallinnollinen, sisältäen viranomaistehtävät ja valvontavastuun. Pätevyysvaatimuksena on erikoislääkärin pätevyys yleislääketieteestä tai muu soveltuva erikoislääkärin tutkinto. Lisäksi edellytetään kokemusta kansanterveystyöstä ja hallinnollisista tehtävistä.

Virassa noudatetaan KVTES:n ja lääkärisopimuksen määräyksiä. Virka on kokoaikainen, mutta hakijan toiveesta voidaan osa-aikaisuutta sovitella. Palkkatoivomuksen voi esittää. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kuussote.fi

Tutustu työnantajaan

Kuntayhtymän johtaja Juha Tiainen, p. 050 329 0021, juha.tiainen@kuussote.fi

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä
Osoite: Kuulantie 5, 63300 Alavus

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymän (KuusSoTe) jäsenkuntina ovat Alavuden kaupunki, Kuortaneen kunta, Soinin kunta ja Ähtärin kaupunki. Kuntayhtymän väestöpohja on n. 24.000 asukasta. KuusSoTe vastaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämisestä ja toimii tilaaja- ja viranomaistahona. Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotannosta vastaa em. kuntien ja Pihlajalinna Oy:n omistama yhteisyritys Kuusiolinna Terveys Oy.