Hälsocentralläkare - Loviisan kaupunki

Vi söker två hälsocentralläkare till Lovisa grundtrygghetscentral. Arbetet börjar 1.1.2021 eller enligt överenkommelse. Det är fråga om tills vidare i kraftvarande tjänsteförhållande, vi erbjuder en tjänst på heltid, samt en deltidstjänst (50%).

Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. Befolkningsunderlaget sammanlagt är kring 18 000. Det finns 11,5 läkartjänster. I Lovisa betonas innovativt tänkande och modig utveckling och man deltar ivrigt i regionalt samarbete. Kom med och påverka!

Behörighetskrav är i Finland legitimerad läkare. Av den valda krävs för uppgiften tillräckliga språkkunskaper. Specialkunnande inom allmänmedicin eller utbildning inom detta räknas som merit. Lön från och med 6 443,18€/mån beroende på erfarenhet och utbildning. En prövotid på sex månader tillämpas. Vald person bör inan valet bekräftas förete godtagbart läkarintyg över sin hälsa. Uppgiften kräver vaccinationsskydd enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukomar.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Ledande läkare Marika Ylärakkola, tfn 040 665 1825, marika.ylarakkola@loviisa.fi

Grundtrygghetscentralen
Adress: Öhmansgatan 4, Lovisa, 07900 Loviisa

Kom jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor cirka 18 000 personer.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta