Skip to main content
test
Hälsovårdare - Lohjan kaupunki

Hej du hälsovårdare med intresse för rådgivningsarbete!
Vill du vara en del av ett professionellt och fint multiprofessionellt team som arbetar för att trygga barnens och familjernas hälsa och välbefinnande.

Vi söker en hälsovårdare för viss tid (31.12.2022) till rådgivningsverksamheten.

Som hälsovårdare utför du ett meningsfullt, effektivt och mångsidigt arbete för att främja familjernas välbefinnande tillsammans många samarbetspartner. Individuella möten, att bli hörd och familjeorientering är viktiga värden för oss. Ditt mål är att skydda den blivande mammans, nyföddas och barnets hälsa och att handleda föräldrar i att stödja barnets tillväxt, utveckling och välbefinnande.

Vi värdesätter ett klientorienterat och utvecklande arbetssätt och en flexibel inställning. Dessutom betonas vid valet god samspels- och samarbetsförmåga, ett förebyggande arbetssätt och ett aktivt självständigt sätt att arbeta.

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete inom Lojo stads rådgivningsverksamhet, där arbetet utförs med stort hjärta och i nära samarbete för att främja barnens och familjernas välbefinnande.

Behörighetsvillkoret är legitimering enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/94, 1200/2007), examen för hälsovårdare. Dessutom förutsätter vi ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Tidigare arbetserfarenhet av arbete på en rådgivning samt kännedom om patientdatasystemet Omni 360 är meriterande.
Som anställd hos Lojo stad har du tillgång till förmåner för att du ska orka och må bra, t.ex. Epassi.

Lönen är 2651,27 €/mån., enligt SH-avtalet. I befattningen iakttas en prövotid som är hälften av anställningens längd. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s enhet i Lojo. Dessutom ska ett straffregisterutdrag enligt lagen (504/ 2002) visas upp.

Mer information om befattningen ges av:
8.8. - 19.8.2022 avdelsingskötare Paula Malinen, tfn 044 374 2355, paula.malinen@lohja.fi
22.7. - 5.8.2022 hälsovårdare Heidi Kyttälä tfn 044-374 0046, heidi.kyttala@lohja.fi
Anträffbar under tjänstetid kl. 8-16.

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 19.8.2022 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-324-22. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lär dig mer om oss

Lojo stad, Mödra- och barnrådgivningar
Adress: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat