Hammashoitaja (2) - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna kaksi hammashoitajan tehtävää Selänteen alueelle. Alkusijoituspaikkana on Pyhäjärven tai Haapajärven terveyskeskus. Hammashoitajan asiakastyö on saumatonta yhteistyötä hammaslääkärin kanssa. Terveyskeskuksessa työskentelevän hammashoitajan päivät ovat vaihtelevia, asiakkaita on monesta eri ikäryhmästä. Hammashoitajan tehtäviin kuuluvat lääkärin avustaminen, hoidontarpeen arviointi puhelimessa(TeleQ/Klinik), terveydenedistäminen, ennaltaehkäisevätyö, hoitotarvikkeiden tilaus jne.

Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä ja suun kuvantaminen on digitalisoitu. Selänteessä työskentelee neljä suuhygienistiä, kahdeksan hammashoitajaa ja hammaslääkäriä sekä ostopalveluna oikomishoitoon ja kirurgiaan erikoistuneet hammaslääkärit.

Haemme joukkoomme innostunutta, yhteistyökykyistä ja kehittämishaluista hammashoitajaa. Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille Selänteessä ykkösasiana ja meillä
on "tekemisen meininki". Me tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita Selänteen alueen asukkaille Haapajärvellä, Pyhäjärvellä ja Reisjärvellä.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan pätevyys. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tartuntatautilain 48§N mukaista rokotussuojaa. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös oppisopimusopiskelu on mahdollista. Mikäli olet kiinnostunut opiskelemaan hammashoitajaksi oppisopimuksella ja olet sitoutunut työskentelemään Selänteen alueella, laita hakemus tulemaan.

Tehtävään valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika 6kk.

Hakemukset tehdään ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekryn kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin olla mainita tehtävän työavain 262228. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita 044-4457770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Vastaava suuhygienisti Arja Walta p. 044-4456 354
johtava hammaslääkäri Olli Lapinoja 044-4457 231

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee keskellä suomea järvimaisemissa nelostien varrella. Alueelle on monipuoliset harrastusmahdollisuudet metsästyksestä kalastukseen sekä golfiin ja autourheiluun. Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Lisäksi Selänne tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäen kunnalle. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 15 400 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.