Hammashoitaja (2), Orivesi / Suun terveydenhuolto - Tampereen kaupunki

Tampereen ja Oriveden kaupunki toimivat yhteistoiminta-alueena. Suun terveydenhuolto huolehtii osana Tampereen kaupungin sosiaali ja terveyspalveluja suun perusterveydenhuollon palveluista. Palvelut sisältävät ennaltaehkäisevät palvelut ja hammaslääkäripalvelut mukaan lukien suun erikoishoidon, oikomishoidon, kliinisen hammashoidon, suukirurgian ja kiireellisen hammashoidon palvelut.

Vahvistamme suun terveydenhuollon ammattitaitoista henkilökuntaa ja haemme kahta hammashoitajaa Oriveden toimipisteeseen.

Hammashoitaja työskentelee hammashoidon vastaanotossa, johon sisältyy asiakaspalvelua, hammaslääkärin avustustyö ja vastaanoton toimintavalmiudesta huolehtiminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, jonka suuntautuminen on suun terveydenhoitoon. Lisäksi henkilön tulee olla rekisteröityneenä Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES)
mukaan.

Lisätietoja antavat suun hoitotyön päällikkö Anne-Mari Aaltonen, puh. 050 409 8918 ja osastonhoitaja Monika Kuhlman, puh. 041 730 5210.

Hakuaika päättyy 22.10.2020.

Hakemuksia koskeviin tiedusteluihin vastaa TampereRekry, puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat suun hoitotyön päällikkö Anne-Mari Aaltonen, puh. 050 409 8918 ja osastonhoitaja Monika Kuhlman, puh. 041 730 5210.

Suun terveydenhuolto, Suun terveydenhuolto hoitohenkilöstö
Osoite: Orivesi

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka