Hammashoitaja - Porvoon kaupunki

Hammashoitaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin suun terveydenhuolto hakee hammashoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.- 31.12.2019 (mahdollisuus jatkaa).

Hammashoitajan työ sisältää meillä yleis - ja erikoishammaslääkäreiden avustamista. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, meillä on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä Sujuva suu- vastaanottomallissa ja teemme muun muassa alakoululaisten suun terveystarkastukset pop- up toimintamallilla.

Jos olet etsimämme kehittymis- ja kehittämishaluinen tiimipelaaja, tarjoamme Sinulle mahdollisuuden päästä mukaan osaavaan 60 ammattilaisen joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitaja, jolla on vähintään 20 opintoviikon opinnot suun hoidossa.

Katsomme eduksi molempien kotimaisten kielten hallinnan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista suhtautumista oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Palkka määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.2.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/hammashoito

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Heli Sjöblom puh. 040 754 0864, heli.sjoblom@porvoo.fi

Suun terveydenhuolto
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan