Hammashoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Hammashoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, jossa suuntautuminen on suu- ja hammashoitoon. Toimipaikkana on Uudenkaupungin pääterveysasema, tarvittaessa kuitenkin myös muut yhteistoiminta-alueen hammashoitolat.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Varaudu esittämään opinto- ja työtodistuksesi haastattelutilaisuudessa. Tartuntatautilain 48 §:n mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi valituilta edellytämme rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Johtava terveyskeskushammaslääkäri Pälvi Niemi, puh. 050 5992119, e-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.
Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki, jossa suun terveydenhuollossa työskentelee 13 hammaslääkäriä, 6 suuhygienistiä ja 14 hammashoitajaa. Alueen väestöpohja on noin 23 000.
Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen.
Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan