Hammashoitaja - Kemiönsaaren kunta

Hammashoitaja - Kemiönsaaren kunta

Haemme Kemiönsaaren terveyskeskukseen

HAMMASHOITAJAA

työsopimussuhteeseen. Sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto jossa suuntautuminen suu- ja hammashoitoon tai muu vastaava aikaisempi koulutus. Sinulla tulee lisäksi olla hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja vähintään tyydyttävät taidot toisessa kotimaisessa kielessä.

Työtiimiimme kuuluu kolme hammaslääkäriä, kaksi suuhygienistiä ja neljä hammashoitajaa. Odotamme sinun omaavan hyvän yhteistyökyvyn ja hyvät sosiaaliset taidot.

Palkkaus määritellään KVTES:n mukaan ja koeaikaa sovelletaan. Työhön valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa palkkauspäätöksen tiedoksi saamisesta.

Tiedusteluihin vastaa suuhygienisti/esimies Katariina Raute puh. 040 6709085, katariina.raute@kimitoon.fi.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös lähettää osoitteella Kemiönsaaren kunta, peruspalvelujohtaja, PL 22, 25701 Kemiö viimeistään 17.6.2019 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kimitoon.fi/fi/terveys-ja-hoito/terveyskeskus/hammashuolto/
http://www.kimitoon.fi/tyopaikat

Suuhygienisti/esimies Katariina Raute puh. 040 6709085, katariina.raute@kimitoon.fi.

Peruspalveluosasto, Hammashuolto
Osoite: Kemiönsaari, 25700 Kemiö

Kemiönsaari on dynaaminen 6 800 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, ja noin 600 työntekijäämme antavatkin vuosittain korkean arvosanan työviihtyvyydestä.

Tutustu työnantajaan