Hammashoitaja - Janakkalan kunta

Hammashoitaja - Janakkalan kunta

Haemme Janakkalaan

HAMMASHOITAJAA määräajaksi 31.12.2019 saakka.

Viikkotyöaikasi on 38:45h viikossa ja työ alkaa 7/2019 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolista työtä toimivassa työympäristössä ja avoimessa ilmapiirissä työkavereina osaava henkilökunta. Hammashoitolamme sijaitsevat Turengin ja Tervakosken terveysasemilla. Työvuoroja voi olla molemmissa yksiköissä, joten toivomme, että sinulla on mahdollisuus käyttää työmatkoihin omaa autoa.

Työtehtävässä edellytetään myös Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus perustuu Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai suun terveydenhoitoon suuntautuneen lähihoitajan tutkinto. Aiempi työkokemus ja LifeCare-potilastietojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Rhea Palin,
puh. (03) 6801 947, sähköposti rhea.palin@janakkala.fi.
Lähetä sähköinen hakemus kuntarekry.fi palvelun kautta 18.7.2019 klo 15.00 mennessä.

Janakkalan kunta, Perusturva, Terveyden- ja sairaanhoito, Suun terveydenhuolto
Osoite: Tapailanpiha 13 B, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Tavoitteenamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkovat Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie ja monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.
Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Tutustu työnantajaan