Hammashoitaja - Kangasalan kaupunki

Hammashoitaja - Kangasalan kaupunki

Haemme innostuneeseen joukkoomme hammashoitajaa

Kangasalan kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa suun terveyspalveluissa julistetaan haettavaksi hammashoitajan työsuhde tämän hetkisenä sijoituspaikkana Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen kaikki hammashoitolat. Terveyskeskus toimii myös opetusterveyskeskuksena.

Etsimme joukkoomme hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 21.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on kokopäivätyö. Kelpoisuusvaatimuksena työsuhteeseen on hammashoitajan tai suun hoidon suuntautumisopinnot suorittaneen lähihoitajan tutkinto. Kelpoisuusehdot määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Hammashoitajan työtehtäviin kuuluu tavanomaisia vastaanotoilla tapahtuvia hammashoitajan tehtäviä.
Arvostamme hyvää asiakaspalveluasennetta, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä työyhteisötaitoja, kliinistä osaamista ja innostunutta sekä sitoutunutta otetta hammashoitajan työhön ja työn kehittämiseen sekä mahdollisuutta liikkua kaikkiin yhteistoiminta-alueen hoitoloihin.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.
Palvelussuhde täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet sekä sähköinen hakulomake https://kangasala-fi-d.aldone.fi/intranet/henkilostoasiat/avoimet_tyopaikat/
Täytä hakemus KuntaRekry ohjelmassa.

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Sari Mylläri p. 03 56554023.

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttulantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.