Hammashoitaja - Kirkkonummen kunta

Hammashoitaja - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen kunnan suun terveydenhuoltoon vakituiseen työsuhteeseen hammashoitajaa

Kirkkonummen suun terveydenhuollossa työskentelee 51 suun terveydenhuollon ammattilaista.
Käytössämme on LifeCare-potilastietojärjestelmä ja kuntamme on mukana monissa pääkaupunkiseudun yhteistyöhankkeissa mm. Apotti-järjestelmän kehittämisessä. Aikuisia hoidamme myös Kerralla enemmän-mallin mukaisesti ja paikkauksissa käytämme mm. Cerec-laitetta.

Odotamme sinulta vastuullista työotetta ja hyvää palveluasennetta, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Tervetuloa iloiseen joukkoomme tuomaan oma panoksesi työyhteisöömme.

Työt alkavat 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suuntautumisalueena suun terveydenhoito. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Vuoden 2019 alusta saimme kaikkien hammashoitajien peruspalkkoihin erityislisän 55€ /kk.
Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan 31.10.19 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Apulaisosastonhoitaja Päivi Häkkilä puh. 050 4140776, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Suun terveydenhuolto, muu henkilökunta
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.