Hammashoitaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan terveyskeskuksen hammashuollossa on haettavana hammashoitajan määräaikanen työsuhde ajalle 16.3.2020 - 31.1.2022, ensisijainen sijoituspaikka on Kaarinan pääterveysasema. Hammashoitaja sijaistaa jokaisella vastaanotolla myös Littoisten ja Piikkiön terveysasemalla tarpeen vaatiessa. Lisäksi välinehuoltajan sijaistaminen on osa hammashoitajan tehtävää. Hammashoitajan tehtäviin kuuluvat mm. hammaslääkärin avustaminen, vastaanoton valmiudesta huolehtiminen, aseptiikan toteuttaminen, ajanvaraus ja kutsujen lähetys. Käytössämme on LifeCare-potilastietojärjestelmä.

Kelpoisuusehtona hoitajan määräaikaiseen työsuhteeseen on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (Laki 1994/559 §2) ja lisäksi edellytämme rekisteröitymistä Valviraan sekä hyvää suomenkielen taitoa. Hakijalle on eduksi kehitysmyönteisyys ja joustavuus.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä on 6kk koeaika.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina (kirjaa kuoreen: hammashoitaja). Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja
Satu Sjöholm
satu.sjoholm@kaarina.fi
p. 050 301 4356
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
niina.alho@kaarina.fi
p.050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukkaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselyn mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.