Hammashoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Jatkamme aiempaa hammashoitajan hakua Uudenkaupungin pääterveysasemalle vakinaiseen työsuhteeseen. Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, jossa suuntautuminen on suu- ja hammashoitoon. Päätoimipaikkana on Uudenkaupungin pääterveysasema, tarvittaessa kuitenkin myös muut yhteistoiminta-alueen hammashoitolat.

Varaudu esittämään opinto- ja työtodistuksesi haastattelutilaisuudessa. Tartuntalain 48 §:n mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi valituilta edellytämme rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava terveyskeskushammaslääkäri Pälvi Niemi, puh. 050 599 2119, e-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut
Osoite: Terveystie 4, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 700 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisyydestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki, jossa suun terveydenhuollossa työskentelee 13 hammaslääkäriä, 6 suuhygienistiä ja 14 hammashoitajaa. Alueen väestöpohja on noin 23 000.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.