Hammashoitaja - Viitasaaren kaupunki

Hammashoitaja

Wiitaunioni on Pihtiputaan kunnan ja Viitasaaren kaupungin muodostama yhteistoiminta-alue pohjoisessa Keski-Suomessa. Suun terveydenhuollossa vapautuu hammashoitajan kokoaikainen toimi. Toimen pääasiallinen sijoituspaikka on Viitasaaren hammashoitola. Toimi täytetään, mikäli täyttölupa toimen täyttämiseen myönnetään.

Viitasaaren hammashoitola toimii terveysaseman yhteydessä. Hoitolassamme työskentelee 3 hammaslääkäriä, 2 suuhygienistiä ja 5 hammashoitajaa. Hammashoitajan työnkuva käsittää pääasiassa hammaslääkärin avustamista. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät koulutusmahdollisuudet ja koko työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa yhdessä muun työyhteisön kanssa. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta. Toimen kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 mukaan. Edellytämme ensisijaisesti lähihoitajan (suun terveydenhoidon suuntautumisvaihtoehto) tai hammashoitajan tutkintoa.

Työpaikka on savuton ja uusille työntekijöille tehdään organisaation päihdeohjelman mukaisesti huumetestaus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa 30.10.2020 klo 15 mennessä sähköisesti Kuntarekryn kautta tai postitse osoitteeseen: Viitasaaren terveyskeskus, vs. suun terveydenhuollon esimies Saana Kaisanlahti, Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari. Huomaathan Kuntarekryssä lisätä CV:n liitteeksi.

Lisätietoja toimesta antaa vs. suun terveydenhuollon esimies, Saana Kaisanlahti, saana.kaisanlahti@viitasaari.fi, p. 0405434169.

Tutustu työnantajaan

vs. suun terveydenhuollon esimies, Saana Kaisanlahti, saana.kaisanlahti@viitasaari.fi, p. 0405434169

Viitasaaren kaupunki, Perusturva, Hammashuolto Viitasaari
Osoite: Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari

Wiitaunioni on Pihtiputaan kunnan ja Viitasaaren kaupungin muodostama yhteistoiminta-alue pohjoisessa Keski-Suomessa. Viitasaari sijaitsee 4-tien varrella Vaasa-Kuopio -akselin ja Jyväskylä-Oulu -akselin risteymäkohdassa.