Hammashoitaja - Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä

Paimion- Sauvon kansanterveyskuntayhtymässä on haettavana kaksi hammashoitajan vakituista työsuhdetta, joista toinen on alkaa 9.11.2020 tai sopimuksen mukaan ja toinen alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Molemmat haettavissa olevat toimet sisältävät pääasiassa kliinistä työtä, mutta myös ajanvaraustyö on mahdollista ajoittain.
Toinen haettava henkilö työskentelee pääasiassa Sauvon hammashoitolassa, jossa hänen työnkuvaansa kuuluu myös pienen, kolmen huoneen hoitolan käytännön asioiden järjestelyt esim. tilaukset.
Toinen haettava henkilö työskentelee pääasiassa Paimiossa.
Molempien toimipiste voi kuitenkin sijaita sekä Paimion että Sauvon terveysasemilla.
Käytössämme on Lifecare -potilastietojärjestelmä.

Hyvät yhteistyötaidot ovat tärkeitä ja toivomme myös innostusta ja ennakkoluulottomuutta monipuoliseen hammashoitajana työskentelyyn, johon voi kuulua kliinisen työn lisänä esim. pikkulasten tarkastuksia ja ns. harjauskoulun pitämistä, instrumenttien teroitusta, kipsimallien valua ja hiontaa.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Noudatamme jaksotyöaikaa. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Valitulta edellytetään tartuntalaki 48§:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.paimionsauvonterveyskeskus.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

vastaava suuhygienisti Maarika Koskinen, maarika.koskinen@paimio.fi
johtava hammaslääkäri Mirka Eggert, mirka.eggert@paimio.fi

Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä
Osoite: Terveyskeskuksentie 1, 21530 Paimio

PAIMION-SAUVON KANSANTERVEYSKUNTAYHTYMÄ tuottaa omistajakuntiensa asukkailleen tilaamat perusterveydenhuollon palvelut. Kuntayhtymän väestöpohja on 13 800 asukasta. Kuntayhtymällä on pääterveysasema Paimion kaupungissa ja terveysasema Sauvon kunnassa. Suun terveydenhuollon toimipisteet ovat sekä Paimiossa että Sauvossa, joista Paimiossa on kuusi hoitohuonetta ja Sauvossa kolme huonetta. Koko kuntayhtymän palveluksessa on noin 90 henkilöä. Kuntayhtymä on savuton työnantaja.