Hammashoitaja - Pirkkalan kunta

Haemme asiakaspalveluhenkistä, sosiaaliset taidot omaavaa ammattitaitoista hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 14.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suun terveydenhuollon tulosyksikkömme tarjoaa suun terveydenhoitopalveluja yli 23 000 asukkaalle Pirkkalan yhteistoiminta-alueella. Vesilahden hammashoitolassa työskentelee 2 hammaslääkäriä, 1 suuhygienisti ja 3 hammashoitajaa. Työsuhteen alkaessa työskentelet Vesilahden suun terveydenhuollon toimipisteessä.

Hammashoitajana pääset työskentelemään kaiken ikäisten potilaiden parissa, vauvasta vaariin. Työ sisältää pääasiassa potilastyötä hammaslääkärin avustajana, lisäksi ajanvaraus-vastaanotossa.

Tarjoamme kannustavan ja toisiaan tukevan työyhteisön ja kehittymismyönteisen ilmapiirin sekä esimiehen tuen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työsi kehittämiseen sekä vahvistaa omaa osaamistasi. Tule mukaan osaavaan joukkoomme.

Edellytyksenä tehtävään on monipuolinen työkokemus hammaslääkärin avustamisesta sekä valmius työskennellä ajanvarauksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 ja asetus 564/1994). Lisäksi, edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa ja LOP-lääkekoulutus on suoritettu ja voimassa.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

vastaava hoitaja Sirpa Nyman, puhelin: 050 439 7537, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.