Hammashoitaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvassa; suun terveydenhuollossa on haettavana HAMMASHOITAJAN määräaikainen sijaisuus ajalle 1.2.- 2.5.2021, Mahdollinen jatko selviää myöhemmin.

Hakuaika on 14.2.2021 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme sijaisuuden heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hammashoitajan tehtäviin kuuluvat pääsääntöisesti hammaslääkärin avustaminen, sekä asiakaspalveluun että välinehuoltoon liittyvät tehtävät. Arvostamme positiivista ja iloista asennetta, hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä aktiivista ja itsenäistä otetta työhön, mutta ennen kaikkea; oikea asenne ratkaisee.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Kelpoisuusehtona tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai suun hoidon suuntautumisopinnot suorittaneen lähihoitajan tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee toimittaa hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta. Sijaisuudessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivustolta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi /avoimet työpaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Suun terveydenhuollon vs. esimies Jaana Häkkinen p. 050 3313 813, arkisin klo 8-14.
tai sähköposti: jaana.hakkinen@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on hieman alle 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea.

Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.

Tervetuloa meille töihin!