Hammashoitaja - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen kunnan suun terveydenhuoltoon vakituiseen työsuhteeseen kahta hammashoitajaa

Kirkkonummen suun terveydenhuolto on innovatiivinen, tulevaisuusorientoitunut suun terveydenhuollon ammattilaisten työyhteisö, jossa työskentelee 15 hammaslääkäriä, 8 suuhygienistiä, 20 hammashoitajaa ja 3 välinehuoltajaa. Kirkkonummella on kuusi toimipistettä ympäri kuntaa.

Toimintamme keskiössä on aina asiakas ja teemme työtämme suurella sydämellä. Jokainen työntekijämme on meille arvokas ja tasa-arvoinen työyhteisön jäsen.

Etsimme joukkoomme kehittämismyönteisiä hammashoitajia, jotka tulevat toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja ovat innokkaita oppimaan uutta. Ennen kaikkea arvostamme kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työtehtäviin kuuluu mm. hammaslääkärin työparina toimiminen sekä mahdollisuus työskentelyyn keskitetyssä ajanvarauksessa.

Työt alkavat 17.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suuntautumisalueena suun terveydenhoito. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Vuoden 2019 alusta saimme kaikkien hammashoitajien peruspalkkoihin erityislisän 55€ /kk.
Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan 17.5.2021 klo 12.00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 345566).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Päivi Häkkilä puh. 050 4140776, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi ja apulaisosastonhoitaja Maiju Sulin puh. 040 357 5053
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Suun terveydenhuolto, muu henkilökunta

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat