Hammashoitaja - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin suun terveyspalvelut hakee hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja omaavaa, joustavaa ja innokasta ammattilaista. Toivomme sinulta innovatiivista suhtautumista oman työn ja työyhteisön kehittämiseen, asiakaslähtöistä ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, sekä mahdollisuutta liikkua kaikkiin yhteistoiminta-alueen hoitoloihin.
Tervetuloa iloiseen ja mukavaan joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, johon kuuluu hammashoitajan suuntautumisvaihtoehto.
Palkkaus KVTES:n mukainen.
Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.
Palvelussuhde täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Sari Mylläri p. 0504152288

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat