Hammashoitaja - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen kunnan suun terveydenhuoltoon vakituiseen työsuhteeseen kahta (2) hammashoitajaa.

Kirkkonummen suun terveydenhuolto on innovatiivinen, tulevaisuusorientoitunut suun terveydenhuollon ammattilaisten työyhteisö, jossa työskentelee 15 hammaslääkäriä, 8 suuhygienistiä, 20 hammashoitajaa ja 3 välinehuoltajaa. Kirkkonummella on kuusi toimipistettä ympäri kuntaa.

Toimintamme keskiössä on aina asiakas ja teemme työtämme suurella sydämellä. Jokainen työntekijämme on meille arvokas ja tasa-arvoinen työyhteisön jäsen.
Etsimme joukkoomme kehittämismyönteisiä hammashoitajia, jotka tulevat toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja ovat innokkaita oppimaan uutta. Ennen kaikkea arvostamme kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme hyvät työterveyspalvelut sekä muita henkilöstöetuja.

Työt alkavat 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suuntautumisalueena suun terveydenhoito. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta Suomessa.
Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Vuoden 2019 alusta saimme kaikkien hammashoitajien peruspalkkoihin erityislisän 55 €/kk.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja toimet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Hakemukset toimitetaan 22.11.2021 klo 12:00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 372073).

Tulevat työkaverisi löydät myös sosiaalisesta mediasta https://linktr.ee/suunterveyskirkkonummi

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/suun-terveydenhuolto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Päivi Häkkilä puh. 050 4140776 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi
Apulaisosastonhoitaja Maiju Sulin puh. 040 357 5053 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Suun terveydenhuolto, muu henkilökunta

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat