Hammashoitaja - Viitasaaren kaupunki

ETSINTÄKUULUTUS HAMMASHOITAJASTA!

Oletko hammashoitaja ja täytät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (262/2015) 5 §:ssä säädetyt kelpoisuusehdot?

Haluatko päästä kehittämään hammashoitolan toimintaa sekä siinä sivussa omaa osaamistasi?

Haluatko nauttia virkeän 6000 asukkaan pikkusen paremmista maisemista ja monipuolisista vapaa-ajan mahdollisuuksista ilman ruuhkia ja jatkuvaa hektistä kiirettä?

Etsimme hammashoitajaa pikkusen parempaan hammashoitolaamme täydentämään 3 hammaslääkärin, 2 suuhygienistin ja 5 hammashoitajan tiimiä. Painotamme toiminnassamme suun sairauksien ennaltaehkäisyä (myös sitä karieksen pysäytystä - ihan oikeasti) ja se on meillä kaikkien työntekijöiden vastuulla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja olla mukana kehittämässä hammashoitolamme toimintaa entistä paremmaksi. Palkkauksessa tarjoamme 1000 €:n suuruisen rekrytointilisän 6 ja 12 kuukauden kuluttua työn aloituksesta tehtäväkohtaisen palkan (2171,01€) lisäksi.

Kuvaukseen sopivat suun terveyden ammattilaiset ilmoittautukaa välittömästi tai viimeistään viimeiseen hakupäivään mennessä p. 0405434169. Voit myös laittaa suoraan hakemusta Kuntarekryssä, muistathan laittaa liite-kenttään ansioluettelosi.

Wiitaunionin suun terveydenhuollon esimies
Saana Kaisanlahti

PS. Työpaikka on savuton ja uusille työntekijöille tehdään organisaation päihdeohjelman mukaisesti huumetestaus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Toimi täytetään täyttöluvan tultua.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suun terveydenhuollon esimies, Saana Kaisanlahti, saana.kaisanlahti@viitasaari.fi, p. 0405434169

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, Perusturva, Hammashuolto Viitasaari

Wiitaunioni on Pihtiputaan kunnan ja Viitasaaren kaupungin muodostama yhteistoiminta-alue pohjoisessa Keski-Suomessa. Viitasaari sijaitsee 4-tien varrella Vaasa-Kuopio -akselin ja Jyväskylä-Oulu -akselin risteymäkohdassa.


Osoite: Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari

Sinulle suositellut työpaikat