test
Hammashoitaja - Viitasaaren kaupunki

ETSINTÄKUULUTUS HAMMASHOITAJASTA!

Oletko hammashoitaja ja täytät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (262/2015) 5 §:ssä säädetyt kelpoisuusehdot?

Haluatko päästä kehittämään hammashoitolan toimintaa sekä siinä sivussa omaa osaamistasi?

Haluatko nauttia virkeän 6000 asukkaan pikkusen paremmista maisemista ja monipuolisista vapaa-ajan mahdollisuuksista ilman ruuhkia ja jatkuvaa hektistä kiirettä?

Etsimme hammashoitajaa pikkusen parempaan hammashoitolaamme täydentämään 3 hammaslääkärin, 2 suuhygienistin ja 5 hammashoitajan tiimiä. Painotamme toiminnassamme suun sairauksien ennaltaehkäisyä (myös sitä karieksen pysäytystä - ihan oikeasti) ja se on meillä kaikkien työntekijöiden vastuulla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja olla mukana kehittämässä hammashoitolamme toimintaa entistä paremmaksi. Palkkauksessa tarjoamme 2000 €:n suuruisen rekrytointilisän 6 kuukauden kuluttua työn aloituksesta tehtäväkohtaisen palkan (2171,01€) lisäksi.

Kuvaukseen sopivat suun terveyden ammattilaiset ilmoittautukaa välittömästi tai viimeiseen hakupäivään mennessä minulle p. 0405434169. Voit myös laittaa suoraan hakemusta Kuntarekryssä, muistathan laittaa liite-kenttään ansioluettelosi.

Wiitaunionin suun terveydenhuollon esimies
Saana Kaisanlahti

PS. Työpaikka on savuton ja uusille työntekijöille tehdään organisaation päihdeohjelman mukaisesti huumetestaus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Toimi täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suun terveydenhuollon esimies, Saana Kaisanlahti, saana.kaisanlahti@viitasaari.fi, p. 0405434169

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, Perusturva, Hammashuolto Viitasaari

Wiitaunioni on Pihtiputaan kunnan ja Viitasaaren kaupungin muodostama yhteistoiminta-alue pohjoisessa Keski-Suomessa. Viitasaari sijaitsee 4-tien varrella Vaasa-Kuopio -akselin ja Jyväskylä-Oulu -akselin risteymäkohdassa.


Osoite: Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari

Sinulle suositellut työpaikat