Tule hammashoitajaksi Keiturin Soteen!

Tule töihin suun terveydenhuoltoon!

Etsimme joukkoomme innostunutta, myönteisen asenteen omaavaa tiimipelaajaa Virtain hammashoitolaan. Hammashoitajana työtehtäviisi kuuluu kliinisen potilastyön lisäksi vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Keskeistä meille on asiakaslähtöisten ja vaikuttavien palvelujen tuottaminen hyviä käytäntöjä edelleen kehittäen sekä uusia innovaatioita soveltaen.

Pääset mukaan osaavaan joukkoomme!

Meillä työskentelee yleishammaslääkäreitä, suuhygienistejä, hammashoitajia, välinehuoltaja ja lisäksi yksikössä käy säännöllisesti suukirurgiaa tekevä hammaslääkäri ja oikojahammaslääkäri. Potilastietojärjestelmä on Lifecare.

Hammashoitolassa on uudet remontoidut tilat sekä nykyaikainen välineistö. Olemme mukana myös PIRSOTEn kehittämishankkeessa.

hae mukaan

Olisitko sinä tuleva hammashoitajamme?

Arvostamme oma-aloitteisuutta, ahkeruutta, joustavuutta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista pätevyyttä.

Työ sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

hae nyt

Keiturin Sote työnantajana

Keiturin Sote toimii Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan muodostamalla yhteistoiminta-alueella. Tuotamme laadukkaat lakisääteiset sosiaali- ja terveyspalvelut Virroilla ja Ruovedellä asuville ja tilapäisesti oleskeleville.

Keiturin Sotessa työskentelee noin 450 sote-alan ammattilaista. Tule sinäkin töihin Keiturin Soteen kehittämään kanssamme Virrat-Ruovesi alueen sosiaali- ja terveyspalveluita!

tutustu meihin työnantajana