test
Hammashoitaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Oulunkaaren kuntayhtymä hakee hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Iin hammashoitolaan.
Hammashoitaja toimii työssään hammaslääkärin työparina ja huolehtii vastaanoton ja hoitoympäristön toimintavalmiudesta sekä aseptiikan toteutumisesta. Lisäksi työtehtäviin kuuluu erinäiset toimistotehtävät sekä välinehuoltoa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Potilastietojärjestelmänä meillä on Lifecare.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.
Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja noudatetaan 6 kk koeaikaa.
Työ alkaa 14.2.2022 tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa Oulunkaaren johtava hammaslääkäri Ismo Kaivorinne, ismo.kaivorinne@oulunkaari.com, 08 58756644.
Hakemukset pyydämme jättämään 31.1.2022 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakemuksen voi toimittaa myös paperisena osoitteeseen Pudasjärven hammashoitola, Ismo Kaivorinne, Juhontie 8, 93100 Pudasjärvi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ismo Kaivorinne, 08 58756644
ismo.kaivorinne@oulunkaari.com

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen. Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö. Visiomme on #mielekäselämäkotona. Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!


Osoite: Laurintie 1, 91100 Ii

Sinulle suositellut työpaikat