Skip to main content
test
Hammashoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Tule mukaan U-soten ystävälliseen ja rohkeaan joukkoon!

Haemme nyt Uudenkaupungin kaupungin suun terveydenhuoltoon kahta hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Hammashoitajana työtehtäviisi kuuluu hammaslääkärin tai suuhygienistin avustaminen sekä suun terveydenhuollon tilojen ja välineiden toimintakunnosta huolehtiminen. Tarvittaessa toimit myös ajanvarauksessa sekä osallistut suun terveydenhuollon kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena hammashoitajan tehtävään on hammashoitajan tai suunhoidon lähihoitajan tutkinto. Päätoiminen työntekopaikka on Vehmaan hammashoitola, mutta tarvittaessa myös muut yhteistoiminta-alueen hammashoitolat.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntalain 48 §:n ja 48a:n mukaista rokotesuojaa. Lisäksi valituilta edellytämme rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan.

Tehtävässä on koeaika. Varaudu esittämään opinto- ja työtodistuksesi mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Lisätietoja

http://www.uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava terveyskeskushammaslääkäri Pälvi Niemi, p. 050 599 2119
etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Margaretantie 15, 23210 Vehmaa

Sinulle suositellut työpaikat