test

Salon kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana
hammashoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde sijoittuu Salon kaupungin poolihenkilöstöön suunterveydenhuollon palvelualueelle.

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä. Kehitysmyönteisyys ja työkokemus eri sektoreilla toimimisesta katsotaan hakijan eduksi. Edellytämme myös positiivista asennetta sekä asiakkaan ja potilaan kunnioittavaa kohtaamista. Lisäksi hakijalta vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia, liikkumisvalmiutta, itsenäistä työotetta ja rohkeutta työskennellä muuttuvissa olosuhteissa.

Poolihenkilöstön tehtävänä on äkillisten poissaolojen sijaistaminen. Työalue sisältää useita työyksiköitä. Poolihenkilö perehdytetään eri yksiköihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa tai sen suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2296,10 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta. Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Johtava hammaslääkäri Ari Nyysti p. 044 7723660 ari.nyysti@salo.fi ja osastonhoitaja Katariina Raute p. 044 7723042 katariina.raute@salo.fi

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen kuntarekry.fi -sivustolla. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / hammashoitaja, sijaispooli. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään.

Hakuaika päättyy 20.1.2022 klo 12.

Käymme läpi hakemukset viikolla 5. Haastattelut järjestetään pääasiassa viikolla 6.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava hammaslääkäri Ari Nyysti p. 044 7723660 ari.nyysti@salo.fi ja osastonhoitaja Katariina Raute p. 044 7723042 katariina.raute@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Salon kaupunki, suun terveydenhuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Vilhonkatu 25, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat