test
Hammashoitaja - Siuntion kunta

Etsimme joukkoomme hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 14.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viihtyisässä ja modernissa hoitolassamme työskentelee 3 hammaslääkäri - hammashoitaja - työparia, suuhygienisti, välinehuoltaja, sekä oikomishoidon erikoishammaslääkäri muutamana päivänä kuukaudessa.

Käytössämme on Winhit -potilastietojärjestelmä sekä digitaalinen kuvantaminen.
Tyytyväiset asiakkaat ovat laadukkaan toimintamme perusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävissä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja. Hyvistä yhteistyötaidoista sekä molempien kotimaisten kielten hallinnasta on etua.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Toimissa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava hammaslääkäri Anne Keinänen, puh. 050 412 4087, s-posti anne.keinanen@siuntio.fi

Lisätietoja

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Terveyspalvelujen tulosalue, Suunterveydenhuolto

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.


Osoite: Charlotta Lönnqvistintie 3, 02580 Siuntio

Sinulle suositellut työpaikat