test
Hammashoitaja - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin suun terveyspalvelut hakee kahta (2) hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.
Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja omaavaa, joustavaa ja innokasta ammattilaista. Toivomme sinulta innovatiivista suhtautumista oman työn ja työyhteisön kehittämiseen, asiakaslähtöistä ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, sekä mahdollisuutta liikkua kaikkiin yhteistoiminta-alueen hammashoitoloihin.

Käytössäsi ovat laadukkaat työterveyspalvelut, sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Tervetuloa iloiseen ja mukavaan joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, johon kuuluu hammashoitajan suuntautumisvaihtoehto.
Palkkaus Sote tes:n mukainen.
Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.
Palvelussuhde täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sari Mylläri p. 050 4152288, sari.myllari@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #työpäiväkangasalla #hyvänpiiri


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat