test

SALON KAUPUNGIN SUUN TERVEYDENHUOLLON PALVELUISSA ON HAETTAVANA HAMMASHOITAJAN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVA TYÖSUHDE

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Salon suun terveydenhuoltopalveluissa työskentelee vajaat 80 suun terveydenhuollon ammattilaista. Hammaslääkäreitä on 27 ja hammashoitajia/välinehuoltajia 38. Tilamme ja välineemme ovat ajanmukaiset. Työ on monipuolista ja asiakkaat kaikenikäisiä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Työsuhteen ensisijainen sijoituspaikka on suun terveydenhuoltopalvelut.

Tehtäväkohtainen palkka on 2296,10 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi kuuden kuukauden jälkeen maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työaikamuoto on keskimääräinen yleistyöaika, 38,25 h/vko. Ruokatauko sisältyy työaikaan. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät sote-sopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, johon kuuluu hammashoitajan suuntautumisvaihtoehto. Lisäksi edellytetään tehtävien vaatimaa riittävän hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli työ- ja virkasopimuksen ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Katariina Raute 044 7723042, katariina.raute@salo.fi tai johtava hammaslääkäri Ari Nyysti.

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / hammashoitaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku päättyy 28.1.2022 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Katariina Raute 044 7723042, katariina.raute@salo.fi tai johtava hammaslääkäri Ari Nyysti.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Salon kaupunki, suun terveydenhuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Vilhonkatu 25, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat