Skip to main content
test
Hammashoitaja - Pieksämäen kaupunki

Haluatko liittyä asiakaslähtöiseen ja moniammatilliseen suun terveydenhuollon tiimiin?

Pieksämäen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen vastaanottopalveluiden alueella on haettavana vakituinen hammashoitajan toimi. Hakuaika päättyy 30.6.22 klo 15:00. Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Työ on kokoaikainen ja palkkaus tapahtuu Sote-sopimuksen ja KVTES:n mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden motivoivaan ja merkitykselliseen työhön. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään, iloiset ja motivoituneet kollegat sekä monialaisen verkoston tukemaan työtäsi. Käyttöösi saat myös Pieksämäen kaupungin henkilöstöedut.

Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, paineensietokykyä sekä positiivista asennetta, kuin myös haluasi kehittyä suun terveydenhuollon ammattilaisena. Toivomme sinulta ideoita ja innostusta oman työsi kehittämiseen sekä kunnioittavaa asennetta asiakkaitamme kohtaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 5:n mukaista rokotussuojaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee toimittaa hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta. Koeaika on kuusi kuukautta ja Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivustolta tai kotisivuiltamme https://www.pieksamaki.fi/tyontekijat-ja-yritykset/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa yksikön esihenkilö Carita Forssell puh. 044 368 6728
tai sähköpostilla carita.forssell@pieksamaki.fi

Lisätietoja

Pieksämäen kaupunki, Perusturva

Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa. Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille. Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää. Paikkakunnalle muuttaville on tarjolla hyviä tontteja ja monenlaisia asuinmahdollisuuksia.

Lue lisää: https://www.pieksamaki.fi/tyontekijat-ja-yritykset/toihin-pieksamaelle/ https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/asuminen/


Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Sinulle suositellut työpaikat