Skip to main content
test
Hammashoitaja - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Pöytyän ktt ky:ssä on haettavana 13.7.2022 klo 12.00 mennessä

HAMMASHOITAJAN toimi.

Pöytyän kuntayhtymään kuuluu kaksi kuntaa, Aura ja Pöytyä. Kuntayhtymässä on neljä hammashoitolaa Aurassa, Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä. Käytössämme on Lifecare-tietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä.

Pitkään työssä ollut hammashoitajamme jää eläkkeelle ja haemme nyt hänelle seuraajaa. Meillä on tarjota sinulle monipuolinen työnkuva, johon sisältyy avustamista perushammashoidossa, myös oikomisen parissa, sekä toimistotyötä ja välinehuoltoa. Toimi täytetään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hammashoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto suun terveydenhuollon suuntautumisopinnoilla. Kielivaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Meille tärkeää on työntekijässä joustavuus, oma-aloitteisuus ja asiakaslähtöinen asenne.

Valinta on ehdollinen ja vahvistetaan hakijan toimitettua hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuntayhtymän työpaikkaterveydenhuollosta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 a §:n mukainen rokotesuoja. Kuntayhtymässä on käytössä koeaika.

Hakemukset: www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.poytyanterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Heli Kriikkula (tavoitettavissa 23.6.22 asti), heli.kriikkula@tk.poytya.fi, puh. (02) 4864 1330 (yhteydenotot hammashuollon ajanvarausnumeron kautta tai sähköpostitse).

Lisätietoja

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12 300:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja osasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Yläneentie 1, 21870 Riihikoski
Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat