Skip to main content
test
Hammashoitaja - Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana

HAMMASHOITAJAN toimen sijaisuus

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Haemme hammashoitajaa kuntayhtymän palvelukseen määräaikaiseen työsuhteeseen Harjavallan terveysasemalle 12.9.2022-16.4.2023 väliselle ajalle. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Haemme asiantuntevaan joukkoomme ennakkoluulotonta ja oman työn kehittämisestä kiinnostunutta osaajaa. Työ alkaa 12.9.2022.

Edellytämme vähintään hammashoitajan tai lähihoitajan suuntautumisalueena suun terveydenhoitotutkintoa. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Muut tiedot:
Pyydämme hakijoita toimittamaan hakemuksensa ja cv:n sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 2.9.2022 klo 12.00 mennessä.

Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Tehtäväkohtainen palkka 2346 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Toimessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Valitulta vaaditaan tartuntalain 48 § mukainen rokotesuoja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sirja Peltoniemi
osastonhoitaja
p. 044 450 3787

Lisätietoja

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveydenhuollon avopalvelut, Suun terveydenhuolto

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta.


Osoite: Koulukatu 2, 29200 Harjavalta

Sinulle suositellut työpaikat