Hammashoitaja, 6 toimea - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Hammashoitaja vastaa potilaan/asiakkaan käytännön hoitotyöstä suun terveydenhoitotyöryhmän jäsenenä. Osallistuu suun alueen sairauksien tutkimukseen ja hoitoon yhdessä hammaslääkärin työparina. Hallitsee ja vastaa itsenäisesti vastaanoton toimintavalmiudesta, aseptiikasta ja omalta osaltaan potilas- ja työturvallisuudesta. Huolehtii vastaanoton erilaisista toimistotehtävistä kuten ajanvarauksesta, potilasohjauksesta ja potilasaikojen sekä palveluseteleiden lähettämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja, jolla on suun terveydenhuollon osaamisala suoritettu) tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus (hammashoitaja).

Arvostamme hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, tunnollisuutta sekä positiivista ja itsenäistä otetta työhön.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Sillvan Outi outi.sillvan@turku.fi
Kanervala Pia pia.kanervala@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.