Hammashoitaja, äitiyslomasijaisuus - Paraisten kaupunki

Asuminen ja työskentely saaristomaisemassa meren äärellä on monen unelma. Paraisten noin 15 500 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista.

Nyt PARAISTEN KUNTA-ALUEELLA julistetaan uudelleen haettavaksi HAMMASHOITAJAN ÄITIYSLOMASIJAISUUS 15.3.2021 - 20.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Paraisten kaupungin hammashoitolassa työskentelee kahdeksan hammaslääkäriä. Haemme nyt hammashoitajasijaista Paraisten hammashoitolaan. Hammashoitajan tehtäviin kuuluu hammaslääkärin avustamisen lisäksi vastaaminen puheluihin ja tarvittaessa steriloinnissa auttaminen. Valittavalta hammashoitajalta odotetaan oma-aloitteisuutta ja valmiutta myös itsenäiseen potilastyöhön oikomishoidon yhteydessä kotihoidon ohjauksen ja ennaltaehkäisevän hammashoidon muodossa.

Kelpoisuusehtona on hammashoidon koulutusohjelman suorittaneen lähihoitajan tutkinto. Kokemus oikomishoidosta katsotaan eduksi. Lisäksi edellytetään ruotsin ja suomen kielen riittävää suullista ja kirjallista taitoa. Työ alkaa 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.parainen.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava suuhygienisti Barbro Mattsson-Salminen, puh 050-4722068 arkisin 14-16 tai s-posti barbro.mattsson-salminen@pargas.fi.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 332976. Hakemuksen ja siihen liitettävät todistukset voi myös toimittaa sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi . Hakuaika päättyy 8.3.2021 klo 12.00. Aiemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Paraisten kaupunki, Terveydenhuolto, Hammashuolto
Osoite: Kunnalliskodintie 12 C, 21600 Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.