test
Hammashoitaja ajanvaraukseen - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Haemme hammashoitajaa Käsityöläiskadun tiimiin ajanvaraukseen! Ajanvarauksessa huolehditaan ajanvaraus- ja neuvontakeskuksessa puhelimitse tapahtuvasta suun terveydenhuollon potilaiden ajanvarauksesta sekä suun terveydenhoidon muusta neuvonnasta. Hammashoitaja huolehtii osaltaan potilaiden kutsumisesta ja yhteydenpidosta vastaanotoille, nettiajanvarauksesta, potilasaikojen siirtämisestä sekä potilaslaskutuksesta tapauksissa, jolloin aika peruutetaan samana päivänä liian myöhään. Ajanvaraaja tekee hoidon tarpeen arviointia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Arvostamme joustavuutta, vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta. Eduksi luetaan ruotsin kielen taito.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jonna Jussilainen, jonna.jussilainen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Käsityöläiskadun tiimi

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Käsityöläiskatu 2, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat