Hammashoitaja, Hammashoidon päivystys, Espoon sairaala - Espoon kaupunki

Pääasiallisena työtehtävänä on kliininen potilastyö, lisäksi saattaa olla vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä. Vastaanotolla hoidetaan myös päivystyksestä tulevia kirurgisia toimenpiteitä. Instrumenttihuolto hoidetaan keskitetysti Jorvissa ulkoisen palveluntuottajan toimesta.
Hammashoidon päivystyksessä otamme asiakkaita yhteiskirjalta, uuden asiakkaan kun edellinen on valmistunut. Potilasta kohden yhteiskirjalle on varattu 30 min. Päivystäviä työpareja on kahdeksan.

Työ hammashoidon päivystyksessä on mielenkiintoista. Ennakkoon potilaan toimenpidettä ei tarkoin ole tiedossa, jokainen päivä on erilainen, vaihteleva, joten siksi myös mielenkiintoinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitajatutkinnon osan.

Hammashoidon päivystys, Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02940 Espoo

Lisätietoja

Espoon suun terveydenhuolto

Tutustu työnantajaan

Päivi Syri, osastonhoitaja, p. 050 3438571 paivi.syri@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Päivystys
Osoite: Karvasmäentie 6, 02940 Espoo

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhoitoa. Sekä haluamme tarjota myös työntekijöillemme kiinnostavan ja hyvinvoivan työyhteisön. Haluatko sinä olla mukana? Etsimme hammashoitajaa vakituiseen toimeen 15.3.2021 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoo, ensisijaisena työskentelypaikkana hammashoidon arkipäivystys Espoon sairaalan hammashoitolassa.

Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi KVTES:n mukaisen palkkauksen ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdematkalippu, stipendikukkaro mikä kannustaa omalla ajalla tapahtuvaan opiskeluun) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta. Hammashoidon arkipäivystyksessä on iloinen ja reipas joukkuehenki.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja