Skip to main content
test
Hammashoitaja (hammashoitola, Kangasniemi) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Haemme hammashoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Essoten Kangasniemen hammashoitolaan, tulevalle Etelä-Savon hyvinvointialueelle 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä n. 8000 sote- ja pelastustoimen ammattilaista.

Kangasniemen hammashoitola on kolmen hoitohuoneen yksikkö. Hoitola sijaitsee Kangasniemen kunnantalon yhteydessä. Hoitolassa on oma hammaskuvantamisen huone. Hoitolassa työskentelee kaksi hammaslääkäriä, yksi suuhygienisti ja hammashoitaja ajanvaraustoimistossa. Lisäksi hoitolassa käy säännöllisesti oikomishoidon erikoishammaslääkäri. Hoitolassa on oma välinehuolto.

Hammashoitajan työssä toimit tiiviisti hammaslääkärin työparina avustaen potilastyössä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu vastaanoton asiakaspalvelu- ja ajanvaraus sekä välinehuolto. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja joustavuutta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto tai tehtävään soveltuva aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakemukseen tulee liittää haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Anu Rasimus, puh. 044 794 4401, anu.rasimus@essote.fi.
Lisätietoja hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä antaa ohjelman pääkäyttäjä Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Työllistämme yli 3500 ammattilaista.


Osoite: Satamatie 1, 51200 Kangasniemi

Sinulle suositellut työpaikat