Hammashoitaja, Hollola - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme HAMMASHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2022 saakka, aloitusajankohta voidaan erikseen sopia.

Suun terveydenhuollon läntiseen alueeseen kuuluu Hollolassa Salpakankaan ja Vesikansan yksiköt. Salpakankaan terveysaseman hammashoitolassa on 15 vastaanottohuonetta ja Vesikansassa yksi. Koko alueen hoidontarpeen arviointi ja ajanvaraustoiminta on keskitetty Salpakankaalle.

Haemme joukkoomme hammashoitajaa, joka toimii hammaslääkärin työparina osana moniammatillistä tiimiä. Eduksi katsotaan myös kiinnostus oikomishoitoon. Työtehtäviin voi kuulua myös tarvittaessa hoidontarpeen arviointia. Asiakaspalveluhenkisyys ja oma-aloitteisuus ovat ominaisuuksia, joita pidämme arvossa hyvän ammattitaidon ja huolellisuuden lisäksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen sekä mielenkiintoisen työympäristön työkavereineen ja arvostamme sinussa sopeutumiskykyä muuttuvissa tilanteissa.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä, eli sinulla tulee olla suun terveydenhoitoon suuntautuneen lähihoitajan tai hammashoitajan tutkinto. Lisäksi sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Tehtävä voidaan täyttää heti, kun sopiva hakija löytyy.

Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Taina Juvonen
puh. 044 780 2251
taina.juvonen@phhyky.fi

Lisätietoja

Läntinen alue

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Terveystie 4, 15870 Hollola

Sinulle suositellut työpaikat