Skip to main content
test
Hammashoitaja, Joutsan hammashoitola - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haetko monipuolista hammashoitajan tehtävänkuvaa, jossa pääset tekemään töitä mukavassa ja osaavassa tiimissä? Seututerveyskeskus on työntekijöiden suosittelema työpaikka, tule mukaan osaavaan suun terveydenhuollon joukkoon! Voit olla vastavalmistunut tai ammattilainen, meillä saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Joutsan hammashoitolaan

HAMMASHOITAJAA

Hammashoitajien työ on meillä monipuolista. Hammashoitajien tehtäviin kuuluvat sekä itsenäinen että hammaslääkärin kanssa tehtävä potilastyö. Lisäksi tehtäviin kuuluvat työryhmiin osallistuminen, hoidon tarpeen arviointi sekä terveyden edistäminen. Mahdollistamme työssä kehittymisen ja haluamme huomioida yksilöllisiä ammatillisen kiinnostuksen kohteitasi mm. tukien kouluttautumiseen.

Ensisijainen työpisteesi on Joutsan hammashoitolassa, tarvittaessa myös muissa Seututerveyskeskuksen hammashoitoloissa. Lähimmät perusterveydenhuollon hammashoitolamme ovat Toivakssa ja Luhangassa. Toivakassa, Joutsassa ja Luhangassa työskentelee kuusi hammashoitajaa, neljä hammaslääkäriä, kolme suuhygienistiä sekä yksi erikoishammaslääkäri osa-aikaisesti. Käytämme LifeCare - potilastietojärjestelmää. Joutsan välinehuolto on keskitetty Joutsan terveysasemalle.

Saat sinulle uusiin tehtäviin hyvän perehdytyksen. Olemme saaneet sekä työntekijöiltä että viralliselta ulkopuoliselta arvioijalta erittäin hyvät palautteet perehdytyksestä. Hoitohenkilökunnan työaikamuoto on yleistyöaika, joten pystyt vaikuttamaan oman työsi suunnitteluun ja työaikoihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus (559/1994) ja hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suun terveydenhuollon osaamisalalta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää tehtävistä sekä Seututerveyskeskuksesta ja Joutsan hammashoitolasta.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annamme mielellämme lisätietoja:
Laura Vänttinen
Osastonhoitaja
p.014 269 6571
laura.vanttinen@seututk.fi
-
Ylihoitaja Eila Kerkelä
puh. 014 269 5909
eila.kerkela@seututk.fi

Lisätietoja

Seututerveyskeskus, suun terveydenhuolto

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Kantolantie 12, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat