Hammashoitaja

Hakuaika päättyy  24.6.2024 15:00

Hammashoitajan sijaisuus Sotkamon hammashoitolassa

Haemme itsenäisen työotteen omaavaa hammashoitajaa Sotkamon hammashoitolaan. Sijaisuus voi alkaa heti ja kestää 31.12.2024 saakka. Sotkamon hammashoitola sijaitsee kunnan viihtyisässä keskustassa, Vuokatin läheisyydessä. Hammashoitolassa on useita hoitohuoneita, hammaslääkäri ja hoitaja pareja, sekä muutama suuhygienisti.

Hammashoitajan tehtävänä ovat hammaslääkärin avustaminen, ajanvaraus ja muut hammashoidon tehtävät. Välinehuolto on keskitetty Kajaaniin. Työntekijä perehdytetään tehtävään ja arjen tukena on ammattitaitoinen henkilöstö. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus, hammashoitajan tutkinto tai lähihoitaja (suuntautuminen suun terveydenhuoltoon). Myös hammashoitaja- ja suuhygienistiopiskelijat huomioidaan haussa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan kokemus LifeCare-potilastietojärjestelmästä sekä hyvät työyhteisötaidot.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Pätevän hammashoitajan palkka on 2494,75 €/kk, opiskelijoiden palkkaus määräytyy suoritettujen opintojen mukaan. Koeaika 2 kk. Työn aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.

Pääset tutustumaan alla olevan linkin kautta hammashoitajan työhön. Te-live lähetyksessä 6.4.2023 vieraana oli johtava hammaslääkärimme Anni Temonen.

https://te-live.fi/lahetykset/dMKJzkXGs


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi/

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Sanna Tolonen puh. 044 797 4240 sanna.tolonen@kainuu.fi

Rekrytoija Miia Väisänen puh. 044 797 0232 miia.vaisanen@kainuu.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali-ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan