Hammashoitaja, Kauniaisten hammashoitola, Kauniainen

Hakuaika päättyy  24.5.2024 15:45

Suun terveydenhuollosta kiinnostuneelle hammashoitajalle kiva työpaikka Kauniaisten hammashoitolassa. Etsimme hoitolaamme vakituiseen työhön hammashoitajaa osaksi mukavaa tiimiämme.

Haemme Kauniaisten hammashoitolaan suun terveydenhuollosta kiinnostunutta hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen! Hammashoitajan työtehtäviin kuuluu kliinisen potilastyön (hammaslääkärin työpari) lisäksi asiakaspalvelua. Hammashoitolassamme on kuusi hoitohuonetta. Yksikössämme työskentelee eri suun terveydenhoidon ammattilaisia; hammaslääkäreitä, hammashoitajia ja suuhygienistejä. Lisäksi meillä on välinehuoltaja. Teemme hyvää yhteistyötä toistemme kanssa, mukavassa, toistemme osaamista arvostavassa työyhteisössä, apu on aina lähellä. Potilastietojärjestelmämme on tällä hetkellä vielä Apotti. Tulemme siirtymään myöhemmin LifeCaren käyttäjiksi.

Työpaikan nimi ja osoite: Kauniaisten hammashoitola, Asematie 19, 02700 Kauniainen
Työaika: päivätyö 38t 15min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Tehtävään soveltuva koulutus: hammashoitajan tai lähihoitajan (suun terveydenhuollon koulutusohjelma), joilla Valviran myöntämä oikeus käyttää nimikesuojattua ammattinimikettä. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.
Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Tehtävässä edellytetään: tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työyhteisössä.
Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Päivi Laakso, paivi.laakso@luvn.fi, puh.0503220479

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!