Hammashoitaja/Kesätyö - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupunki tarjoaa suun perusterveydenhuollon palveluita Tampereella ja Orivedellä. Palvelut sisältävät ennaltaehkäisevät palvelut ja hammaslääkäripalvelut mukaan lukien suun erikoishoidon, oikomishoidon, kliinisen hammashoidon, suukirurgian ja kiireellisen hammashoidon palvelut.

Etsimme eri pituisiin kesäsijaisuuksiin hammashoitajia. Sijaisuudet ovat touko-syyskuun ajalla, sopimuksen mukaan.

Hammashoitaja työskentelee hammashoidon vastaanotossa, johon sisältyy asiakaspalvelua, hammaslääkärin avustustyö ja vastaanoton toimintavalmiudesta huolehtiminen.

Tehtävään vaaditaan hammashoitajan tai lähihoitaja, suun hoidon suuntautuminen tutkinto. Tehtävään voidaan ottaa myös alan opiskelija.

Hakuaika päättyy 31.1.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/suun-terveydenhuolto.html

Tutustu työnantajaan

https://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/suun-terveydenhuolto.html

Tampereen kaupunki, Suun terveydenhuolto
Osoite: Orivesi, Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!