Hammashoitaja, Kirkkonummen hyvinvointikeskus

Hakuaika päättyy  27.5.2024 15:45

Haemme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle, Kirkkonummen suun terveydenhuoltoon vakituiseen työsuhteeseen kolmea hammashoitajaa. Haemme osaavia ja innostuneita hammashoitajia hoitamaan Espoon väestöä Kirkkonummen toimipisteessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus myös kehittää monipuolisesti omaa osaamistasi. Potilastietojärjestelmänämme on Lifecare. Odotamme sinulta vastuullista työotetta ja hyvää palveluasennetta, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen.

Toiveenamme on, että kaksi hammashoitajaa aloittaa työsuhteen 3.6. alkaen ja yksi hammashoitaja 1.8. alkaen.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme tuomaan omaa työpanostasi työyhteisöömme.

Haastatteluja voimme pitää jo hakuaikana. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työpaikan nimi ja osoite: Kirkkonummen hyvinvointikeskus, Jokiniityntie 2, 02400 Kirkkonummi.

Työaika: 38 h 15 min. Myös osa-aikaisuus on mahdollinen.

Tehtävät ovat vakituisia.

Tehtävään soveltuva koulutus: hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suuntautumisalueena suun terveydenhoito.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Alisa Roulinski, puh. 0406369651.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan