Hammashoitaja, Kirkkotien-Varissuon tiimi - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Hammashoitajan tehtävänkuva. Hammashoitaja vastaa potilaan/asiakkaan käytännön hoitotyöstä suun terveydenhoitotyöryhmän jäsenenä. Osallistuu suun alueen sairauksien tutkimukseen ja hoitoon yhdessä hammaslääkärin työparina. Hallitsee ja vastaa itsenäisesti vastaanoton toimintavalmiudesta, aseptiikasta ja omalta osaltaan potilas- ja työturvallisuudesta. Huolehtii vastaanoton erilaisista toimistotehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja, jolla on suun terveydenhuollon osaamisala suoritettu) tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus (hammashoitaja).

Arvostamme hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, tunnollisuutta sekä positiivista ja itsenäistä otetta työhösi.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Outi Hakanen, outi.hakanen@turku.fi p. 040 642 8556
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Kirkkotien-Varissuon tiimi

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kirkkotie 13, 20540 Turku

Sinulle suositellut työpaikat