test

Hammashoitaja, Lapinlahti

Hakuaika päättyy  28.4.2023 12:00

Pohjois-Savon hyvinvointialueella, Lapinlahden hammashoitolassa on haettavana hammashoitajan vakituinen toimi.

Haemme joukkoomme oma-aloitteista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja omaavaa hammashoitajaa. Hammashoitolassamme, Lapinlahden toimipisteessä on 4 hammaslääkäriä, 5 hammashoitajaa sekä yksi oppisopimus hammashoitaja ja kaksi suuhygienistiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Myös keväällä valmistuvat hammashoitajat huomioidaan tässä rekrytoinnissa.

Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain ( 1227 / 2016 ) 48§:n mukainen rokotesuoja.

Haastatteluja voimme suorittaa jo hakuaikana.

Työ alkaa 12.6.2023 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6kk.

Mervi Eskelinen, vastaava suuhygienisti, Lapinlahden hammashoitola puh.040 488 3578, mervi.eskelinen@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000 ollen Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Tutustu työnantajaan