test
Hammashoitaja - Lohjan kaupunki

Lohja on lähes 50.000 asukkaan kaupunki läntisellä Uudellamaalla, pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Lohja on vapaaehtoisesti kaksikielinen kaupunki. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä innovatiivisessa ja viihtyisässä työympäristössä.

Haemme hammashoitajaa suun terveydenhuoltoon vakinaiseen tehtävään.

Lohjan kaupungin suun terveydenhuollossa hammashoitaja toimii työssään tiiviisti hammaslääkärin työparina. Hän osallistuu yhdessä hammaslääkärin kanssa suun alueen sairauksien tutkimuksiin ja hoitoon sekä huolehtii vastaanoton ja hoitoympäristön toimintavalmiudesta sekä hygienian ja aseptiikan toteutumisesta.

Hammashoitajan tulee hallita paljon erilaisia hoitokäytäntöjä, hammashoitoon liittyviä materiaaleja ja lääkeaineita sekä erilaisten instrumenttien käyttö. Hammashoitaja voi tehdä myös itsenäistä potilastyötä, jolloin hänen tyypillisimpiä toimenpiteitään ovat hoidon tarpeen arviot, suppeat suun terveystarkastukset, suun terveyden edistäminen esimerkiksi kouluilla sekä oikomishoidon osatehtävät.

Hammashoitajan työtehtäviin voivat kuulua myös erinäiset toimistotehtävät, ajanvaraus, röntgenkuvien ottaminen hammaslääkärin lähetteellä, arkistointi ja kortistot, tilastoinnit, yhteydenpito yhteistyötahoihin ja joskus myös laskutus. Työ edellyttää hammaslääketieteen ja hoitotyön laaja-alaista osaamista ja hallintaa. Hammashoitaja on mukana erilaisissa työyhteisön projekti- ja kehittämistöissä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja vaihtelevan työn moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme myös tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutustaitoja.

Sijoituspaikkana ovat Lohjan kaupungin hammashoitolat (mukaan lukien Lohjan sairaalan yhteydessä oleva kiireellisen hammashoidon yksikkö).

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suuntautunut suun terveydenhuoltoon ja Valviran rekisteröitymistodistusta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Palkka määräytyy SOTE- sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaikaa jatketaan 28.1.2022 saakka.

Ole rohkeasti yhteydessä!

Lisätietoja antaa:
osastonhoitaja Johanna Backman puh. 044 369 2210
Tiedustelut mielellään ti-to klo 8.30-15.30 tai johanna.backman@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 28.1.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-389-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Suunterveydenhuolto
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat