Skip to main content
test
Hammashoitaja, oikomishoito - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei sinä vastavalmistunut tai kokenut konkari, oletko kiinnostunut oikomishoidosta? Tule meille oikomishoidon hammashoitajaksi Helsingin kaupungin suun terveydenhuoltoon! Etsimme Lännen tiimiin Kivelän hammashoitolaan ja Kalasataman hammashoitolaan reippaita, innokkaita ja vaihtelevista työpäivistä pitäviä hammashoitajia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Maksamme uudelle työntekijälle rekrytointilisää koeajan päätyttyä 1000€. Koeaika on 6kk.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme että sinulla on joustava tapa tehdä töitä, kiinnostus oppia uusia asioita ja rohkeutta tarttua uusiin tehtäviin.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen oikomishoidossa työskentelystä ja positiivista asennetta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-02-362-23
  • 2
  • 10.10.2023 ja 2.1.2024
  • 2359,48 €/kk
  • 19.9.2023 - 9.10.2023 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Eija Äijälä p. 040 6642469 eija.aijala@hel.fi
Osastonhoitaja Jaana Autio p. 040 6531660, jaana.autio@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Työpajankatu 14, 00540 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat