Hammashoitaja oikomishoito, Tampere

Hakuaika päättyy  27.5.2024 23:59

Hammashoitaja, etsimme vahvistusta tiimiimme, olisitko se sinä?

Pirkanmaan hyvinvointialueen oikomishoidon vastuualueella on haettavana hammashoitajan vakinainen tehtävä. Tehtävä sijoittuu oikomishoidon tiimeihin Pirkanmaan hyvinvointialueelle, ensisijaisesti Tampereelle Pirkanmaan suun erikoishoidon yksikköön (TAYS:n kampus) ja Etelä-Hervannan koulun hammashoitolaan.

Hammashoitajan työtehtäviin kuuluu mm. hammaslääkärin tai erikoishammaslääkärin avustaminen potilaiden hoidossa. Tarjoamme sinulle työpaikan aktiivisen, toisiaan tukevan ja kehitysmyönteisen tiimin jäsenenä. Saat tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Tule joukkoomme tekemään merkityksellisestä ja ihmisläheistä työtä!

Työntekijämme saavat monipuoliset urakehitysmahdollisuudet ja mahdollisuuksia jatkuvaan osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen mm. säännöllisten sisäisten koulutusten kautta. Käytössämme on monipuoliset henkilöstöedut kuten esimerkiksi vuosittainen Epassi-etu, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa sekä kattavat työterveyspalvelut. Meille on myös tauot tärkeitä ja ruokailu tapahtuukin joustavasti työajalla.

Arvostamme joustavuutta, positiivista ja aktiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Voit hakea tehtävää, jos sinulla on suun terveydenhuoltoon suuntautunut lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto, tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotesuoja sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työaikamuotona on yleistyöaika. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti, koeaika on 6 kuukautta. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja tehtävästä alla olevilta yhteyshenkilöilä tai laittaa hakemuksesi kuntarekryn kautta.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Sanna Loukkola p. 040 806 3417 (sanna.loukkola@pirha.fi), palvelupäällikkö Janina Jansson p. 040 183 9581 (janina.jansson@pirha.fi)

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista: rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!